2019-08-08 67 浏览
同老公買零食買BB野咁啱行過好運中心,做左人呀媽真係好困身,想放低個仔食餐好。依度咁啱又有Ikea BB椅,咁baby friendly 就入黎依間坐低叫野食。要節慳識檢,睇睇下menu, 有個餐好抵食。依個set真係啱一家三口: 一個烏冬+2碗小飯,有湯+燉蛋+前菜。$138唔夠食仲有特價追加小食,我地今次追加軟殼蟹,蟹蓋仲有蟹膏在裡面,真係好正~ 燉蛋同日本食一樣咁滑咁香。鰻魚飯下面有蛋絲,切得好幼細,成個配搭非常好👍🏼。魚生飯色彩豐富,睇落都知新鮮,甜甜酸酸的壽司醋飯配上新鮮魚生好正。 越食越開胃,見到「夏日激安祭」menu 好抵食, 貪心的我地忍唔住又再叫吞拿魚蟹肉包爆丼同埋蒜片和牛粒。和牛粒入口即溶,煎得剛剛好,外脆內軟好juicy 加埋香脆蒜片好味到震~ $108真係好抵~ 爆丼有專人過來即場加魚子比你,每碗三大匙~ 滿到瀉呀~同樣新鮮👍🏼 真係好想叫多碗白飯撈一撈~大滿足😋🥰

燉蛋同日本食一樣咁滑咁香。
鰻魚飯下面有蛋絲,切得好幼細,成個配搭非常好👍🏼。

越食越開胃,見到「夏日激安祭」menu
爆丼有專人過來即場加魚子比你,