2020-11-26 34 浏览
呢間bookmark咗好耐,終於有時間嚟試佢嘅甜品😍。佢位置唔多,多數見人都係拎住枝雪糕走。我哋叫咗個迷你雪糕set,包2杯飲品同4枝雪糕,一共120蚊。左手邊係牛油果香蕉沙冰,因為加咗牛油果,口感超滑,同埋飲完之後會慢慢感受到香蕉味,唔會搶咗牛油果味,甜度啱啱好,唔會好膩,好正。右手邊係火龍果奶蓋烏龍茶,因為佢呢間係純素,奶蓋用咗豆奶去打,比平時既稀,但冇咗好漏嘅感覺。另外,我叫咗走糖,感覺好清新,下次一定會再叫。呢日提供咗3款雪糕,我要推烈推薦榴槤味!,佢係我食過最好食既榴槤軟雪糕,好似食緊榴槤,但口感好滑,絕冇人工味,驚艷到我哋,有啲後悔只係叫咗迷你版,因為唔夠食🤪。呢個鹽烤百頁豆腐盛惠38蚊,滿滿一杯。佢外皮好似豆卜,但入面係彈牙既軟豆腐,好得意,我好中意食,第一次食咁嘅質地。呢杯係無蛋奶既朱古力味雞蛋仔,48蚊,佢比起一般雞蛋仔脆好多,內裏有啲似麻糬,食完一粒忍唔住再食第2粒,停唔到口。今次呢間真俾到我好大驚喜,為咗個榴槤雪糕,我一定會返嚟。

,唔會好膩,好正。
,下次一定會再叫。

呢日提供咗3款雪糕,我要推烈推薦榴槤味!

,第一次食咁嘅質地。

今次呢間真俾到我好大驚喜,為咗個榴槤雪糕,我一定會返嚟