2021-10-01
Jan Jan Kushikatsu (TST)日本串燒嘅香味😋太早食完晚飯,去到咁上下就肚仔餓,於是就去咗JanJan食串串🤣🤣😋 一坐低,店員就交低兩卷抹手毛巾俾我哋清潔雙手,非常細心🥰 之後介紹咗唔同嘅醬料同山椒粉同辣粉,仲擺低咗一盒日本椰菜俾我地邊食串串邊食😛首先嚟嘅係枝豆,岩岩淥起嘅枝豆加埋鹽,絕前係首選嘅傾偈開胃菜😋之後串燒就一次過嚟哂~燒白鱔:我認為係全部串串中最好食!油香十足,皮脆肉滑,絕對新鮮,係返食之選👏🏻燒牛串:味道岩岩好😋 相當香,不過肉汁唔多夠🤔手羽先:非常好食!皮燒到好脆,有焦香,肉岩岩好熟,仲有肉汁🤘🏻🤘🏻燒牛舌:配合檸檬食用,解去牛舌嘅騷味😉燒雞腿:肉相當嫩!好香好食,不過份量有啲少😅價錢:$23(枝豆)$35(燒白鱔)$28(燒牛串)$23(手羽先)$27(燒牛舌)$23(燒雞腿)推薦程度:8/10抵食程度:7/10.......#グルメ#グルメ好きな人と繋がりたい #グルメ女子 #グルメな人と繋がりたい #串串#janjanhkg #燒野食#foodie #food #foodstagram #foodporn #foodphotography #
日本串燒嘅香味😋
之後串燒就一次過嚟哂~
燒牛串:味道岩岩好😋 相當香,不過肉汁唔多夠🤔
燒牛舌:配合檸檬食用,解去牛舌嘅騷味😉
燒雞腿:肉相當嫩!好香好食,不過份量有啲少😅
推薦程度:8/10
#グルメな人と繋がりたい
#串串
#janjanhkg
#燒野食
#foodie #food #foodstagram #foodporn #foodphotography #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodies