2024-04-19 415 浏览
📍喜欢食台湾面吗❓最近上网见到呢度碗台湾面好有人气💯我都终于忍唔住要去试吓喇🥳🐮蕃茄红烧牛肉面 $69🌈呢碗充满台湾风味嘅蕃茄红烧牛肉面真系好正👍上枱时先呷一啖汤♨️汤底味道浓郁✅牛肉软件嫩又入味💯肉质炆得相当之腍❤️超推介呀🥳🍲铁花卤肉饭 $48🌈食台湾嘢除咗食牛肉面之外😍另一样我哋一定会食嘅就卤肉饭喇✅呢碗香黏甘咸既卤肉真系相当之诱人喔👍肉质肥而不腻✅甜咸适中😋仲香浓四溢添💯🍡炸花枝丸 $39🌈呢个炸花枝丸令我再一次食到垦丁夜市回忆嘅味道👅劲弹牙✅嚼劲十足❤️大爱呀🥳🌮鲔鱼玉米蛋饼 $36🌈台湾蛋饼系我哋食台湾嘢必食嘅小食🔥见餐牌上面呢个系新品🆕所以我哋就叫黎试吓🆗即叫即做嘅鲔鱼玉米蛋饼材料非常之丰富🫔成个蛋饼都饱饱满满♨️热辣辣超正🥳🧋热红豆奶茶 $28🌈呢杯热红豆奶茶味道都唔错👍因为红豆本身已经有甜味🫘所以我哋呢杯奶茶就拣咗走甜✅走左甜嘅热红豆奶茶味道我哋就觉得啱啱好喇❤️超推介㖿🥳🧋冻胚芽珍珠奶茶 $29🌈成杯冻胚芽珍珠奶茶都充满着惊喜❤️杯奶茶里面有好多胚芽同埋珍珠✅啖啖奶茶都好有口感💯冇得弹👍

🐮蕃茄红烧牛肉面 $69

🍲铁花卤肉饭 $48