呢度食fusion菜式架!最讚係好有創意,大部份菜式都以中式作概念,然後用西式去呈現!😍👏🏻而環境都係用心設計,充滿時尚及藝術氣息!.先講佢哋嘅名作!雪葩菠蘿包 $68好吸引呀!🤩 #真係菠蘿包入面夾有菠蘿雪葩同cream‼️再有新鮮菠蘿包拌碟!味道好豐富!值得一試呀!🧡.楊枝甘露(芒果奶凍,柚子,蜂蜜脆脆,椰子雪葩)$68賣相好靚好吸引!賞心悅目💕配料豐富!仲好好味🤤👏🏻.夠薑(薑汁撞奶,薑汁汽水泡沫,焦糖腐竹)$78呢個仲特別!😂好有新鮮感!!薑味重但未到覺得辣,都唔錯,好欣賞佢哋嘅創意🤟🏻.番石榴檸檬特飲 $48好fresh ! 兩種味道都各自突出!match嘅!唔會好酸,又可以消滯👍🏻好飲呀!.唔止係食甜品架,仲有小食、主食的!椒鹽哈羅米芝士 $58原來呢個嘅概念係參考椒鹽炸豆腐🤣👏🏻炸芝士點甜醬同辣醬,幾特意!烤焗鴨胸,紅菜頭蓉,菠菜 $118鴨胸幾腍,算厚切又juicy ! 紅菜頭蓉同菠菜都好味😋👍🏻出色的一道菜 !

先講佢哋嘅名作!雪葩菠蘿包 $68

好吸引呀!🤩 #真係菠蘿包
楊枝甘露(芒果奶凍,柚子,蜂蜜脆脆,椰子雪葩)$68

賣相好靚好吸引!賞心悅目💕
配料豐富!仲好好味🤤👏🏻
夠薑(薑汁撞奶,薑汁汽水泡沫,焦糖腐竹)$78

呢個仲特別!😂好有新鮮感!!
薑味重但未到覺得辣,都唔錯,好欣賞佢哋嘅創意🤟🏻
番石榴檸檬特飲 $48

唔止係食甜品架,仲有小食、主食的!
椒鹽哈羅米芝士 $58

烤焗鴨胸,紅菜頭蓉,菠菜 $118