2021-12-13 104 浏览
呢日黎到旺角呢間阿爺八鮮鍋!一入到去已經座無虛席咁滯,好彩我地有訂位,食完之後覺得真係好高質,佢係每樣野都好新鮮,上至海鮮,下至蔬菜都係好新鮮,試過就知真係完全冇誇張!店員一黎會上左個湯先,個湯係任飲野,like佢地社交平台 仲有野食送!之後就係雞煲,店員問左我地要咩辣先上!仲有送既燒賣!另外仲有刺身,刺身真係夠哂份量!成條船咁,有成6款刺身.....見到咁多野食都真係已經夠哂開心,每樣野都好好食!其實食完以上既野都飽左一半,但仲未開始打邊爐,去到呢一刻已經好滿意!到左打邊爐既時間,我地就揀左要鴛鴦鍋~先落左龍蝦同埋帶子,全部海鮮都勁鮮味!連任食既所有魚都超鮮,蟶子超大隻...平時呢D size去街市買都要十蚊隻....淨係蟶子我都食左十隻.....同埋你寫左要咩款式佢就真係黎足,絕對大方!好怕食到一D放題會黎唔足,又要催,但呢度落完單基本上好快就到~海蝦同埋魚又係一絕~仲有牛肉,超有牛味,佢既飲品有無糖茶唔駛飲氣水谷飽哂,真係必定會番轉頭再黎食!

店員一黎會上左個湯先,個湯係任飲野,like佢地社交平台 仲有野食送!之後就係雞煲,店員問左我地要咩辣先上!仲有送既燒賣!另外仲有刺身刺身真係夠哂份量!成條船咁,有成6款刺身.....見到咁多野食都真係已經夠哂開心,每樣野都好好食!