2017-09-04
正所謂一年容易又中秋草根今次試咗甜品大師 TonyWong 鋪頭SweetBoutique 🍦推出嘅中秋餅盒 。Festival Premier Collection 禮盒($268)裏面有2件 希少糖奶黃月餅, 蝴蝶酥,蛋卷同5款曲奇。每款作品都真係充滿咗廚師嘅心意❤所以草根好欣賞每一份得意之作💡買尼送禮就最得體🎁又特别又有心思💞介紹番d味道先:🔼希少糖奶黃月餅:🌝月餅用咗好健康嘅希少糖🌿希少糖來自日本🇯🇵,好適合關注健康嘅大家🙌特别係血糖偏高又饞嘴嘅人❤同大家講番月餅油份唔高但又味道都幾香純🍴🔼五款曲奇🍪:(味道有奶黃、蛋黃蓮蓉、綠茶、紅桑莓、朱古力咖啡杏仁)曲奇食落鬆脆😙草根最愛朱古力同綠茶,綠茶有濃得嚟仲要有回甘,市面上的確少見!🔼蝴蝶酥, 蛋卷: 呢2樣反而令草根覺得特别有驚喜🎉蝴蝶酥好酥脆,無疑係高質嘅。蛋卷先係令人意想不到!口感非一般食到嘅薄脆質感,反而係有少少厚度,食落比同盒曲奇款式更鬆脆。當中朱古力 同紅莓味最出色😍😍朱古力味加入爆炸糖,同時朱古力味濃郁。紅莓味中間真係有層紅莓夾心,味道酸酸甜甜,輕易榮登草根最愛之首!呢知月餅禮盒真係健康得嚟超好食,強力推薦俾大
介紹番d味道先:
呢知月餅禮盒真係健康得嚟超好食,強力推薦俾大家!!