2022-06-26 336 浏览
小妹去開ikea 買家庭用品,順便梗係塊埋佢地既餐廳食吓野啦~果然不出所料人⛰人🌊,排隊等咗15分鐘,終於擇野食啦🥳 因疫情關係而家坐得隔開左,小妹反而覺得好似冇咁迫,坐得舒服啲,相對較好😎👍🏻🥦蔬菜薯餅小妹絕對推介必食😍😋薯餅入面有粒粒薯仔及蔬菜🤩 粉得來又食到蔬菜既咬口,超級正😚🇸🇪🥧瑞典蛋卷小妹排隊時,眼尾‘稍’到呢嚿藍色嘅物體,望真d原來係瑞士卷🤣 藍襯黃又幾養眼🤩 反正一場黎到就試吓伏唔伏🙂 懷著試伏心態,普通蛋糕甜味,味道正常,藍色係色素野冇味,黃色蛋味幾重,甜甜地,但衰在色素好勁吓😅🐒小妹到最後先知原來呢個蛋糕係以瑞典國旗🇸🇪藍+黃色黎做左個甜品,幾有心思🤗👍🏻以呢個價錢,呢個份量,小妹唔會要求好好食,又或者坐得舒服;因為呢度真係又平又抵食~係香港真係好難搵了🙈

🥦蔬菜薯餅

🇸🇪🥧瑞典蛋卷