2017-11-17
閒日約朋友七點鐘黎食野,注明係任食90分鐘。我地食到超晒時,伙計都無催過我地。所以其實食得幾輕鬆。呢度既前菜有十幾款,泡菜都有兩三款。其次大豆牙菜,牙菜,菠菜等菜類都佔左大多數。可以中和返燒烤既熱氣。我地主要烤扒,腸仔(紅腸同雞肉腸),菇,蝦,雞腎,牛舌。熱葷方面,人參雞湯我唔記徥影,參就應該切碎晒。雞就成煲都係。出黎雞味好濃。不得不提既係佢地既甜品。有南瓜西米露(西米太林)、涼粉(有罐頭什果)、青檸味啫哩、芝麻湯丸、仲有獨位包裝既雪糕。今次黎已經比上次黎既時候多人(上次都係閒日)但係都仲係好多位,wall in 都應該無問題既。人頭費加到$188 位。但二百奨左右就食到任食。真係超值𠺢。伙計招呼好周到。不停會幫你收碟。轉燒盆永無托手踭。野飲方面,茶基本上係會不停幫你添加既,但你亦都可以叫果汁、啤酒、酸梅湯等解熱氣飲品(另收費)
我地主要烤扒,腸仔(紅腸同雞肉腸),菇,蝦,雞腎,牛舌。