2019-02-02
近期食過CP值最高嘅放題👍🏻真心超抵食lol $248呢個價錢食到三百幾蚊嘅質素😳上次覺得極上大喜屋嘅鰻魚好厚肉,呢度都唔差😱都係任食唔嬲,絕對係回本之選!另一推薦鮑汁花膠,花膠係我食過咁多間放題之中做得最好,勁厚身而且軟滑煙韌!西京燒比目魚亦都唔會成pat醬,燒到外脆內軟滑,每次諗起去日本餐廳想食都要勁貴,就會忍唔住嗌多兩舊😂又脆又滑真係好正!甜品可以揀Dreyer’s雪糕批!有日本芝士撻口味,第一次食呢個味感覺幾有驚喜,外層白朱古力脆皮有好多撻碎,脆脆地,味道較甜,而入面嘅雪糕就甜度好低,係淡奶嘅香氣,兩者balance番整體唔會好甜幾好食!今晚食得最多嘅係雙重芝士鰻魚卷,不停地encore,忌廉芝士配鰻魚估唔到咁夾!好食到停唔到口><我仲order左厚肉版鰻魚黎夾住食,真係太正了🎊❤️刺身都好肥美新鮮,無咩野彈!雙重芝士三文魚卷,忌廉芝士都係配鰻魚比較出色😏手卷都好食,而且飯細細件,唔會食兩舊就飽!做得幾貼心。自助區都有唔少甜品小食,選擇多到試唔晒🙈雖然特別版嘅雪糕每人淨係得一個,但絕對已經夠皮😂鍾意食雪糕出面仲有自助雪糕,想食幾多隨便唧btw我已經飽到行唔郁好嘢講
整體真係好抵食!絕對會再嚟!上菜速度又快,唯一唔係咁好嘅係座位真係有啲迫,嘢食嚟到都無位擺