2021-05-17 221 浏览
一直都好喜歡食韓燒,疫情下無得飛去韓國食,所以係咁發掘d 好味抵食韓燒!呢間好似已經開左好耐,但一直無食過!真係相逢恨晚,原來呢間餐廳咁好食咁抵!200 幾蚊任食,仲要好高質又多選擇!豬,牛,羊,仲有海鮮。有熟食揀,有湯有飯!野飲都係任飲,幾多選擇!好鐘意呢間餐廳,乾乾淨淨~唔會好大陣味雖然我地兩個人得1.5小時食,但d 野食黎得好快,又唔需要燒好耐。所以都好足夠!先黎前菜 - 估唔到前菜都有咁多選擇同埋咁好食!一定要點醃青瓜!好開胃叫到成檯都係野食!特別推介所有牛😂😂😂 有雪花牛,牛肋骨,牛仔骨,好香口,好juicy肉質軟身~羊架都特別好食!海鮮我地點左帶子同蝦~ 之後仲encore 左兩次,好鮮甜好好味!熟食方面都好有水準: 超夠熱嘅人參雞湯。食完d 燒野飲下熱湯好正!食埋呢d 真係飽到上心口!誠意推介俾鐘意食韓燒嘅朋友!

200 幾蚊任食,仲要好高質又多選擇!
豬,牛,羊,仲有海鮮。有熟食揀,有湯有飯!

野飲都係任飲,幾多選擇!

好鐘意呢間餐廳,乾乾淨淨~唔會好大陣味

叫到成檯都係野食!

羊架都特別好食!

熟食方面都好有水準:
超夠熱嘅人參雞湯。食完d 燒野飲下熱湯好正!

食埋呢d 真係飽到上心口!

誠意推介俾鐘意食韓燒嘅朋友!