2024-04-08
🍲牛站(駅)麻辣火鍋放題 (觀塘)📍好耐冇食過放題了🥺,上網搵見到呢一間價錢唔貴,而且Häagen-Dazs 任食🤑,就決定係佢啦❗️🍴2. SRF 美國極黑和牛片 成人 $298我哋揀咗lv2 嘅套餐的價錢係$298💰,已經包咗美國極黑和牛片SRF🐮、乳鴿、Häagen-Dazs、梅酒和啤酒,任飲任食🍻。乳鴿嘅皮好脆,而且好juicy 💦,而極黑和牛片嘅紋路好靚😍,食落好嫩;仲要續叫嘅質素都同第一輪一樣好😙。而佢哋好貼心❤️,每款都有張紙條提醒你係咩肉同要煮幾耐📄。除咗有麻辣湯底🌶️,仲可以揀鴛鴦湯底或者其他款式嘅湯底🍲,而且仲有花膠雞鍋湯底可以揀㗎🐥。佢哋嘅竹笙釀蝦滑 🦐,口感好有趣;仲有個爆漿糍粑,外脆內軟,入面真係好爆漿💥。仲會有鴨血🪿、花膠、海參、雞子、田雞🐸等等,全部都可以叫❗️如果你嫌手機落單啲嘢唔夠📱,仲可以去出面拎有甜品區、飲品區🍶、冷盤區同熱食區,仲有雪糕可以啷🍦。整體來說,係一個性價比超高嘅邊爐放題👍🏻。📍牛站(駅)麻辣火鍋放題 @beefstationkt 觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓#牛站 #麻辣火鍋 #放題 #火鍋 #邊爐 #haagendazs任食 #花膠
🍴2. SRF 美國極黑和牛片 成人 $298
整體來說,係一個性價比超高嘅邊爐放題👍🏻。
📍牛站(駅)麻辣火鍋放題 @beefstationkt
觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓
#牛站 #麻辣火鍋 #放題 #火鍋 #邊爐 #haagendazs任食 #花膠雞鍋湯 #新品 #梅酒 #雪糕任食 #美食 #香港 #香港美食 #食啦邊爐 #食啦放題 #食啦觀塘