2022-06-15 150 浏览
我都唔記得第幾次黎呢度食飯啦,呢間餐廳每次黎到都門庭若市,如果冇預先book位的話真係有排等😂呢度啲味道正宗而且價錢超抵,2百幾蚊一個人就可以食到超多款式既食物,涵括肉類蔬菜類海鮮類,仲有唔同既熟食任君選擇!重點推介下面幾樣食物:牛舌👅:牛舌都可以話係牛最好味既部位之一,肉質比較特別,用來韓燒一流呀!雞腿肉🍗:雞腿肉係最嫩滑既部位,食落去鮮嫩多汁,輕輕點少少醬料就好美味!海鮮餅🫓:呢個係韓國成日食,所以知道呢間係好正宗既配方,餅皮熱辣辣,裡面配料有多種蔬菜,最重要係有蠔仔,好味!呢度每一台都有一個煙囪排氣,所以唔會食到成陣位,裝修佈局又好有韓國feel,一秒穿越韓劇既感覺!未有得飛就黎呢度感受下傳統韓國食物同氣氛啦!
重點推介下面幾樣食物:

未有得飛就黎呢度感受下傳統韓國食物同氣氛啦!