2019-09-06
今日經過呢間分店,見到佢大過旺角個間咁多,而又咁岩有位,咁就同friend去食晚飯啦。入到去地方好乾淨,又多空間,坐得到好舒服下。睇下個menu,價錢好合理,抵唔抵就要睇理個份量啦。我地見左好幾個餸,首先有個泰式豬手,泰式蝦球抄金邊粉,蒜蓉抄椰菜苗同一份薄餅。一開始諗住例牌豬手唔會太大隻,點知泥到原來都幾大隻,而且食落好入味,加理個飯就更加正啦!個pad thai先夠驚喜,泥到既時候真係好靚,金邊粉上面係有層薄薄既蛋網包住個粉,而且個金邊粉都抄得好乾爽,蝦球亦都好新鮮,彈牙。個椰菜苗就更加冇得頂,同佢其他茶一樣,都係抄得好有獲氣,好夠火候。菜苗都好嫩好好食,最重要係唔會太鹹!最後我地梗係唔會錯過我地最中意食既芒果糯米飯。果然同我地預期一樣,份量都係好夠,味道亦有質素~芒果好甜又唔會有渣,非常滿足!!最後埋單都係200幾蚊,食到咁飽,真係好抵,十分推介!!
最後埋單都係200幾蚊,食到咁飽,真係好抵,十分推介!!