2024-06-06
如果又鍾意食燒肉,又鐘意食刺身,燒魂一定可以滿足你~唔單止任食任飲,款式又多又好食,仲有不同嘅熟食先講吓燒肉,本身有好多唔同款式嘅肉,包括雞翼、豚肉牛肉,而牛又有好多唔同嘅部位,例如牛舌、牛𥚃肌、霜降和牛等,總有一款啱你口味😋醃得好入味,肉質亦都好彈牙有口感,燒嚟食更加可以逼出肉同埋牛嘅油香~熟食方面都有好多選擇,包括炒雜菜、碗仔翅、粟米粒等。其中大力推介煮大蜆,又入味又大隻,鮮甜得嚟又好滑好有口感,而且任叫,好食到欲罷不能!我都叫咗好幾round,但係仲要留肚食刺身,所以先停咗冇繼續叫。刺身都好新鮮鮮甜,大大隻阿根廷牡丹蝦同埋馬刀貝好fresh~仲有好多不同款式嘅壽司選擇,咩都想試實在係眼闊肚窄😍大力推介泰式生蝦,平時喺泰國餐廳食都要$100先得六隻,今次如果咁計,淨係食生蝦都回本,超高CP!!總括而言,燒魂食物款式包羅萬有,如果想食好多唔同款式嘅食物,絕對係明智之選。而且放題任叫,性價比好高!平時小編要食到飽,無論燒肉定係刺身都起碼食五六百蚊,呢度仲有不同嘅煮物,連啤酒都有得飲飲,推介大家試吓~