2021-10-14
忽然間心癮起…好想食辣野…但係今日打緊風🌀仲係八號風球🥲但比我發現傷心酸辣粉原來仲有開🤭所以八號風球我都同老公要出去食😌佢哋做緊任飲任食兩小時放題雞煲/烤魚/肉骨茶煲/胡椒豬肚雞煲(4選1)每位$108仲要冇加一真係抵到爛🤭我哋揀咗麻辣烤魚小辣,(亦都可以揀酸菜味)不過真係越食越辣,食到我流晒鼻水🤣佢哋係用巴沙魚,我第一次聽,都係第一次食,超級大條,肉質嫩滑鮮甜,而且仲好入味🤤完全滿足到我嘅慾望我地重叫咗皇牌口水雞,一如以往夠晒麻,夠晒辣🌶️雞肉皮爽肉嫩火鍋配料有好多唔同嘅丸類,肥牛,豬肉片,雞肉,鳳爪等等,另有多款蔬菜🥬芋頭,雞髀菇,南瓜…飲品選擇都好多,亦都有啤酒🍻我地最後用豆腐花做結尾,原來可以用飲管食豆腐花😂呢個方法幾特別又🈶️創意😂總結呢個放題真係好抵食👍🏻順帶一提店員好有善好有禮貌👍🏻埋單嘅時候見到有佢地自己嘅花生🥜賣,我都買咗兩盒返屋企嘆😂因為真係又香又脆
佢哋做緊任飲任食兩小時放題
總結呢個放題真係好抵食👍🏻順帶一提店員好有善好有禮貌👍🏻