2022-06-28 9 浏览
超抵食川菜好介紹🌶️一定唔少得呢間福源川香閣~餐廳裝修乾淨企理,位置闊落,無論坐元枱定卡位都一樣咁舒服。當然唔可以唔叫川香閣嘅招牌老團酸菜魚🐟食完之後就知道點解佢可以成為招牌🤤食得出餐廳好用心選擇最好嘅食材🤩因為佢哋嘅魚肉真係好滑!佢哋用咗新鮮嘅鱸魚,一啲都唔腥!湯底亦唔會太油,仲有得自己揀辣度👍🏻配合到唔同食辣嘅人嘅口味😆而江湖毛血旺同哥樂山辣子雞都係愛辣之人必叫🌶️!聽個名已經覺得好有霸氣!佢哋嘅辣味都名副其實唔可以睇小😆佢哋嘅麻辣味係會慢慢湧出嚟🫣好可以吊住你嘅胃口🥹毛血旺份量好多,成碗都係滿滿嘅辣椒🌶️但嗰種辣唔會令到你拿到好難受😆而係有一種個嘴麻麻哋但又好爽嘅感覺!鴨血都好大舊👍🏻炸子雞都炒到好脆好香 想食下香口野就啱晒。
超抵食川菜好介紹🌶️一定唔少得呢間福源川香閣~
餐廳裝修乾淨企理,位置闊落,無論坐元枱定卡位都一樣咁舒服。