2021-03-01 1440 浏览
我同男朋友不嬲都幾鍾意食點心,知道輝哥有超抵食既點心放題之後,我地終於book左今日平日去食👏去到見到既餐牌比起我上網見到既更多選擇😁約左一點半店員都幾準時安排入座👍乳鴿係按人頭每位送半隻,大約食左半粒鐘店員就主動奉上,炸得好香唔會太燶,熱辣辣脆卜卜都幾多肉😋豬潤燒賣咁懷舊既菜式當然要試👍 豬潤粉嫰唔會過熟,下面既蝦肉超大粒兼彈牙,非常推薦一試👏👏川芎魚雲湯係大排檔自助既,好足料,飲得出勁濃郁既川芎藥材味,唔會太油膩,男友飲完一碗又一碗😅棉花雞雞肉嫰滑juicy,魚肚同冬菇索晒啲湯汁好入味好好食🤤星洲炒米細細碟岩晒放題時眼闊肚窄既胃🤣 雖然唔係好香咖哩味,但炒得幾有鑊氣同埋分明唔會痴埋一堆,蝦肉同洋蔥爽口,仲有雞蛋叉燒好多配料唔馬虎👏蒜蓉炒菜心顏色嫰綠,菜心莖炒得岩岩好十分爽脆得黎無草青味👍杞子桂花糕爽口彈牙,味道清新唔會太甜,唔錯😀煎蝦韭菜餅非常脆口但略嫌油左啲同埋唔多覺有蝦肉😅除左野食仲有飲品櫃裏面嘅飲品任飲,加埋茶芥一舊水都唔駛仲想點🤣🤣

去到見到既餐牌比起我上網見到既更多選擇😁
約左一點半店員都幾準時安排入座👍

蒜蓉炒菜心顏色嫰綠,菜心莖炒得岩岩好十分爽脆得黎無草青味👍

杞子桂花糕爽口彈牙,味道清新唔會太甜,唔錯😀

煎蝦韭菜餅非常脆口但略嫌油左啲同埋唔多覺有蝦肉😅
2021-03-01