2020-07-05
一路都bookmark左呢間漢堡店好耐,有一次經過排晒長龍,睇嚟真係好受歡迎😍由於店內座位唔多,我去嗰陣都排咗20幾分鐘😱 食過就會知點解咁多人排,排咁耐都值得🤪-🧆黑松露芝士牛堡🧀最多人推介係呢個😍 一上到枱已經聞到超香嘅黑松露味,啲黑松露醬多到滿瀉🥺 食落反而冇想像中味道咁濃郁🤔 塊牛份量超足好重牛味🐂 配埋芝士食超級邪惡,但係食到最尾嗰幾啖有啲膩,可能因為味道比較單一🙈 女仔有機會食唔晒🤣-評分:8/10價錢:$50-🥓香辣煙肉蘑菇芝士牛堡🍔呢款嘅配料多咗煙肉同蘑菇,食落層次即刻豐富咗好多😍 煙肉同蘑菇嘅調味料好惹味,唔會好似淨係食到芝士味咁🤭 塊牛一樣份量十足,但係因為醬料較開胃所以感覺冇咁膩🤪 -評分:8.8/10價錢:$50-🥤炸燒賣🍢加$15就可以轉套餐,有一款小食同汽水😋 今次叫咗好多人推介嘅炸燒賣🤪估唔到份量幾多,有成七至八粒!新鮮炸起,外脆內軟😚 配上秘製醬汁,味道似千島醬,食落都幾開胃😆 -評分:8.5/10價錢:$15(轉套餐)-其實仲嗌左個炸薯條,不過味道普普通通,不過不失🤣下次嗌薯格或番薯條可能特別啲🤪-📍 嘉寶漢堡 尖沙咀📍
🧆黑松露芝士牛堡🧀
評分:8/10
價錢:$50
🥓香辣煙肉蘑菇芝士牛堡🍔
評分:8.8/10
價錢:$50
🥤炸燒賣🍢
評分:8.5/10
價錢:$15(轉套餐)
📍 嘉寶漢堡 尖沙咀📍