2020-07-20
\\\ 一直與我們同行💛。\ 【更正返~ 茶卷只需$199,即平均一杯只需18❗️ 】\黑金堂一週年推出咗茗茶換領卷🥤,一本價值$199可以換領11款茶底(招牌黑金茶王、四季春、紅烏龍、紅茶、伯爵茶、鐵觀音、蜜桃烏龍、荔枝紅茶、熱帶果茶、枉花烏龍、玫瑰果茶),仲可以額外加購奶蓋/珍珠,想清清地品茶🍵又得,加返d珍珠、奶蓋增加口感都好正😋。·伯爵茶🍵推薦指數:★ ★ ★ ☆ ☆伯爵茶味清香,加咗冰即使D冰熔咗都唔會沖淡個茶味,消暑解渴☺️·蜜桃烏龍🍑推薦指數:★ ★ ★ ★ ☆初嘗有陣陣嘅蜜桃味🍑,再飲深d有陣烏龍嘅茶澀味,中和返蜜桃嘅甜,味道層次感較大,比較推薦呢款🌟·黑金堂嘅茶底有11款選擇,有黑糖珍珠/黃金珍珠,仲可以加購慕絲,真係花多眼亂🤣,店員超貼心,會為每一個揀唔到嘅客人詢問想要咩味道/口感再提供建議💫.·📍 黑金堂 (尖沙咀)尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖
\
\ 一直與我們同行💛。
\
伯爵茶🍵
推薦指數:★ ★ ★ ☆ ☆
蜜桃烏龍🍑
推薦指數:★ ★ ★ ★ ☆
📍 黑金堂 (尖沙咀)
尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖