餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

2021-10-07 51 浏览
今晚放工經過新蒲崗越秀廣場,比傷心酸辣粉門口嘅廣告吸引咗🤩大大隻寫住 「任飲任食放題 2小時 每位$108」!會唔會太抵食呀?放題喎!但實不相瞞,傷心酸辣粉嘅大名聽就聽得多,但因為自己唔太好辣嘢 所以從來未食過🙈 好愚昧咁問門口收銀哥哥 放題嘅雞煲有無得叫唔辣🥺點知個哥哥話:梗係可以叫唔辣啦!你講就得架喇😎我同🦁仔就諗都唔諗殺咗入去!一黎就叫咗雞煲(走辣), 再加多小食 海蜇手撕雞$38,先講個海蜇手撕雞,好好味 我哋兩個幾乎爭食🤣雞肉好滑,配上爽口嘅海蜇同青瓜絲,一流😋過咗陣我嘅走辣雞煲就到啦😍喺雞煲煮緊之際,我出咗去拎飲品同火鍋配料~請睇相 睇相你就知食材有幾豐富!🤤淨係飲品大概有廿種🤭火鍋配料方面⋯我見到店員不停加添,絕對唔會吝嗇🤗好多款火鍋配料我都鐘意,最鐘意芋頭(好粉好香), 南瓜(超甜), 丸類同埋肥牛,肥牛算厚切,一定岩晒各位牛魔王~ 主角雞煲內好多大蔥 洋蔥 少少芫荽咁,一開真係勁香,忍唔住食完一舊又一舊😳幻想到冬天食應該更正 熱辣辣🤤我哋兩個食晒啲雞肉就開始火鍋喇~足足食咗兩個鐘,店員都好好 無催過我哋,食得好舒服,冷氣又夠~我地食完大約係8:30左右,門口已經有好多
今晚放工經過新蒲崗越秀廣場,比傷心酸辣粉門口嘅廣告吸引咗🤩大大隻寫住 「任飲任食放題 2小時 每位$108」!會唔會太抵食呀?放題喎!但實不相瞞,傷心酸辣粉嘅大名聽就聽得多,但因為自己唔太好辣嘢 所以從來未食過🙈 好愚昧咁問門口收銀哥哥 放題雞煲有無得叫唔辣🥺點知個哥哥話:梗係可以叫唔辣啦!你講就得架喇😎

主角雞煲內好多大蔥 洋蔥 少少芫荽咁,一開真係勁香,忍唔住食完一舊又一舊😳幻想到冬天食應該更正 熱辣辣🤤我哋兩個食晒啲雞肉就開始火鍋喇~足足食咗兩個鐘,店員都好好 無催過我哋,食得好舒服,冷氣又夠~我地食完大約係8:30左右,門口已經有好多食客等緊😜 比我留意到有Foodgulu攞飛服務,大家食前最好用手機app拎定飛!咗就可以爽住嘆 唔駛排咁耐🥳

總結:大推!好驚喜~最初以為唔辣嘅雞煲唔方好食得去邊,點知成煲清晒,好夠味之餘 唔會令人勁口渴嗰種,同時夠鑊氣😎仲要有咁多配料揀,除左抵都無咩補充。