2019-09-30
話說最近去開深水埗,就近近地係西九龍中心揾地方食lunch,見到一間寫住60分鐘$68任食放題🍞🍗🍲🍤仲要包飲品免加一😧平時一個lunch分分鐘都唔只呢個價錢啦🤔望入去又好多人食喎,應該都唔係伏😂所以決定試一試😎.款式都唔少,由小菜到小食到前菜都有!🤩有炸雞翼、滷水雞翼、椒鹽豬扒、乾炒牛河、豉油皇炒麵、肉醬長通粉、 咕嚕肉、奶油豬、西多士、咖哩魚蛋、老火湯、炒菜等😍😍😍而所有熱食小菜都有爐熱住,職員會keep住check下啲火同加餸👍🏻.食完重點推介以下呢幾款俾大家😋❤️炸雞翼,夠熱,個皮都仲脆的,重點係醃得好入味!🧡椒鹽豬扒都係勁正!外脆內軟,又非常入味,仲要超香,邪惡到不得了😈連戒緊熱氣野嘅我都破哂戒食左幾塊🤫🤫🤫💛乾炒牛河炒得都好有水準,同茶餐廳既炒河有得揮!💚蒜蓉粉絲茄子都好好食,又香又惹味😛💙奶油豬都係必食!咁啱遇到佢新鮮出爐,即刻好多人走去拎,轉個頭就俾人掃哂🤣🤣🤣💜老火湯俾足料煲,好有住家湯既感覺🥰重點係冇落味精👍🏻味道清甜。.呢個價錢有咁多款式仲有咁好既質素,完全係良心價!😇難怪好多街坊或者係附近既上班一族黎幫襯🤗不過始終佢間餐廳係6樓,唔知個啲未必個個都會走到上黎。🌟佢
食完重點推介以下呢幾款俾大家😋
❤️炸雞翼,夠熱,個皮都仲脆的,重點係醃得好入味!
💛乾炒牛河炒得都好有水準,同茶餐廳既炒河有得揮!
💚蒜蓉粉絲茄子都好好食,又香又惹味😛
🌟佢地仲有下午茶放題,夜晚仲有邊爐同扒食,真心要支持一下呢啲小店🤓