2023-11-15
楓🌿以前細個成日同班frd去睇槍街,無諗過開咗間咁有特色嘅餐廳🥰全間舖都用木色打造,曖色tone。人好多,但都好好彩有張2人卡位,佢地仲提供個籃仔比你放袋,非常貼心。食物方面,我同女朋友分別叫咗個烏龍麵同大阪燒share食😘呢到好特別,大阪燒比你揀4種口味,有蝦、章魚、帶子同蜆,咁我哋就揀返最普通嘅章魚口味😋大阪燒個份量真心多,醬汁亦都好足夠,每粒嘅章魚都好大粒🥹烏龍麵分面就叫咗個蕃茄湯香煎虎蝦😎蕃茄湯係比較結身,容易掛湯,所以每一啖烏冬麵都會食到蕃茄湯嘅精華😚虎蝦數量好多,完全係重手之作🥰每一隻虎蝦都好彈牙🤩大推呢兩樣食品,我平時都叫大胃王,食完都好飽🤓飲品方面再叫咗杯巨峰梳打同抺茶豆乳,抺茶豆乳,豆乳夠濃,夠滑😜抺茶嘅茶香味嘅好出😎完全絕配🥰楓 (旺角)旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖味道:4/5環境 : 4/5服務:4/5衛生:4/5價錢:4/5
楓 (旺角)
旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖