2022-03-18
炎炎夏日中歎紅豆咖啡配件花生醬夾心西多士———————————下午的朗屏烈日當空🌞,小編同朋友曬到差唔多脫水中暑🥀。估唔到係朗屏街市入面見到間冰室,即刻入去涼下冷氣enjoy下午茶。一入到去就被中式古風擺設驚喜左!🙊1. 波蘿油🧈 $27職員極快手上餸,波蘿油絕對係回憶中的味道。酥皮香脆,飽身鬆軟,半融的牛油香酥味濃👅,小編朋友三兩下就食晒個波蘿油lu~🤣2. 西多士🍞 $32西多士外表金黃香脆,難得嘅係口感蓬鬆軟綿但又唔算太乾身🙌🏼。花生醬夾心令多士食落更香口,西多士份量都好足,不過食多左就覺得有啲滯。3. 紅豆咖啡🥤 $7跟餐價小編作為少糖人士,覺得呢杯紅豆咖啡更適合螞蟻人s🐜。攪拌紅豆咖啡杯底,發覺確實係真材實料有唔少紅豆。咖啡中帶有少許紅豆清香味,相當特別。4. 阿華田雪山特飲🧊 $8跟餐價 小編極力推介呢款特飲😋,佢簡直係都市人的健康之選。特飲微甜,帶有濃郁嘅麥香味🤩,飲飲下可以咬到少少雜糧粒粒,口感豐富,一試難忘。👍🏻💯價格預算 $50以下 (下午茶時段)評分:食物 🌟🌟🌟價格 🌟🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟🌟🌟整體評分 🌟🌟🌟🌟
配件花生醬夾心西多士
西多士
3. 紅豆咖啡🥤 $7跟餐價
紅豆咖啡
4. 阿華田雪山特飲🧊 $8跟餐價
價格預算 $50以下 (下午茶時段)
評分:
食物 🌟🌟🌟