<<Thursday Couple 為食記😋👣>>今日嚟到尖沙咀黎到一間美式漢堡店度食漢堡包,因為見呢間都好岀名,好期待!☺️🥰見到佢裏面嘅裝修同擺設都係一啲車軚,狂野啲嘅feel,好有美國嘅特色🔥呢啲咁靚嘅壁畫好有特色,打卡一流🥳👍🏼見佢menu 估唔到漢堡都有咁多款式,佢有雞,牛,鴨,海鮮等都有,仲有素食,好多種類,同加啡菇,芝士,同鵝肝咁,唔同口味!除咗主食仲有好多好吸引嘅小食,例如薯條,同雞翼等!配唔同嘅sauces ,都好正!揀好食物就可以自岀去counter 同order 同比左錢先,之後佢就會比個牌仔你,整好就可以去攞嫁啦!👍🏼😛不過始終都係牛肉最吸引我哋所以我就叫左個大烤菇芝士牛肉漢堡,佢真係好大個,必須切開先食到,入面嘅牛肉味好重,口感好重實,加上啲芝士可以打到絲,邪惡味滿滿。雖然個包係偏乾身,但另外嘅千島醬,酸甜味,同清爽脆口嘅生菜,令成個burger 唔會咁油膩,食完成個份量啱啱好。😎😋重點係個大啡菇好juicy ,啲汁同啲菇味好夠,同牛好夾!無叫錯!正!🥰🥰🔥男朋友就中意食鵝肝, 所以叫左鵝肝牛肉漢堡,入面同樣有生菜,千島醬,芝士,

<<Thursday Couple 為食記😋👣>>

呢啲咁靚嘅壁畫好有特色,打卡一流
🥳👍🏼

😎😋

男朋友就中意食鵝肝, 所以叫左鵝肝牛肉漢堡,入面同樣有生菜,千島醬,芝士,而因為有個鵝肝,所以漢堡包嘅頂佢就分開左放,舊鵝肝都幾大 ,味道都好好味,唔會太膩,不錯!😚

仲叫咗個飛魚子芝士炸薯條 ,呢個超級正,熱辣辣,啲薯條又長又脆,薯仔味夠,主要係佢啲芝士醬好正,香濃同埋加埋啲飛魚子,脆卜卜咁,口感一流😋😋😚🥳推!

之後係香脆單骨雞翼配蜜糖芥茉醬,平時男朋友一定唔會揀雞翼食,雖然好食,但就因為驚啲骨,好麻煩,但今次佢呢個係單骨雞翼,一食就成條骨拎番出黎😂😂😎真係好正😋味道就有啲似脆香雞,都好香好夠味,好入面,肉夠嫩,皮夠脆,加埋蜜糖芥茉醬食,味道一流!🔥👍🏼

嘢食一定要入翻啲凍野,有汽,仲要係玻璃樽,咁先踞翻曬!😋🥳