2022-12-23
👧🏻Wodafoodie in Tsim Sha Tsui山林道呢間西餐雖然好細間,但野食唔錯,所以間唔中我都會來支持一下。今次本身想叫蝦兵蟹將,但原來出左新menu,分量大到我要打包返屋企,好岩打卡📸😆😍😍😍✨ 🇺🇸魂德州分筋錯豬仔骨🍖 $438超巨型足4磅豬仔骨😱‼️一上菜嚇親!長度仲大過張枱🤣豬仔骨係慢煮既,條骨好容易就可以拆出黎👍肉質好軟腍,搽上BBQ醬好惹味🥰配菜仲有漢堡包、沙律菜、蕃茄、薯條~我將豬仔骨嘅肉拆出黎就可以砌成一個漢堡包🍔超得意既體驗!!!又好玩又好食😆😍~店員會俾手套同碟,有手套所以都食得好方便!但兩個女仔真心食唔曬搞到要打包🤣建議三個人一齊share,仲可以叫多少少野😆📍 JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
✨ 🇺🇸魂德州分筋錯豬仔骨🍖 $438
超得意既體驗!!!又好玩又好食😆😍~
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖