2023-05-07
鐘意黎#GEO Cafe @geo_cafe.hk 係因為以純白水泥簡約風設計為主🥰入到去覺得好舒服 店內周圍環境亦有幾何設計的足跡👣 最驚喜係餐廳設有隱藏餐牌🤭🤫都市人追求健康 所以呢到每款食物都主張少調味 為客人提供健康既選擇☺️聽老闆講話餐廳追求創新 唔會有固定既菜單同食物賣相 會調節又創作獨特既烹調方式令食物既口感跟坊間唔同💕我地叫左提拉米蘇、戚風蛋糕、肉醬熱狗配薯角、三文魚配牛油果酸種包🥑 超多野食而且每種都好好味 好清新🌿 肉醬熱狗配薯角🥔係超多肉醬 多到每啖都有肉醬係口腔😋戚風蛋糕🍰甜度係少甜 而且會有吉士醬係到😍🎀熱門推介🎈手打牛肉芝士漢堡配薯角(價值HK$108)🎈全日早餐(價值HK$98)🎈提拉米蘇(價值HK$58)🎈 戚風蛋糕(價值HK$40)🎈肉醬熱狗配薯角(價值HK$60)🎈紫霞(價值HK$38)🎈花茶系列(價值HK$58) 📍GEO Cafe @geo_cafe.hk荔枝角福榮街565號地舖#geo_cafe #全日早餐 #手打牛肉芝士漢堡 #麻糬窩夫 #戚風蛋糕 #提拉米蘇 #布朗尼 #花茶 #打卡cafe #荔枝角美食
肉醬熱狗配薯角🥔
係超多肉醬 多到每啖都有肉醬係口腔😋
戚風蛋糕🍰
甜度係少甜 而且會有吉士醬係到😍
🎀熱門推介
🎈手打牛肉芝士漢堡配薯角(價值HK$108)
🎈全日早餐(價值HK$98)
🎈提拉米蘇(價值HK$58)
🎈 戚風蛋糕(價值HK$40)
🎈肉醬熱狗配薯角(價值HK$60)
🎈紫霞(價值HK$38)
🎈花茶系列(價值HK$58)
📍GEO Cafe @geo_cafe.hk
荔枝角福榮街565號地舖