2009-08-13 2 浏览
尋日同朋友仔係西灣河食完飯之後, 行過見到對面開咗間好出名既糖百府喎, 當然就拉哂成班一齊入去試下啦, 其實之前都聽過2個朋友食過都話好好味, 所以一直心思思想去試下, 今次終於可以一次過試好多種口味, 正呀! 真係好滿足 我既"非彿"係 ~ 香蕉味, 超正呀! 其次就係石榴, 2樣都好清甜, 食極都唔漏, 真係好好味! 朱古力, 好立克同綠茶味我都好LIKE, 開始食綠茶味既時間我覺得有D苦苦地既, 不過食食下佢又甜甜地喎, 越食越好味, 真係奇? 我最唔鍾意既就係COFFEE味, 我本身就好鍾意飲COFFEE(鍾意苦苦地既味道), 不過佢地既COFFEE冰太甜, 好似食緊COFFEE CANDY咁, 所以唔係太鍾意, 其他就不過不失, 唔會太差! 好期待佢地會出芒果冰, 榴槤冰之類. (因為我好鍾意食呢D生果的)

我既"非彿"呀!
朱古力冰都好好味!
2009-08-12
庆祝纪念
生日
我既"非彿"呀!
朱古力冰都好好味!