2020-10-29 76 浏览
收工想食漢堡,即時r左個同樣係尖沙咀翻工既朋友,近近地一齊食個晚飯。今次我地去左位於美麗華既burgeroom,裝修同氣氛都比較型格,同我之前食過既幾間感覺好唔同。menu有超多唔同肉類既漢堡可以揀,另外仲有all day breakfast同小食。飲品相對選擇少dd,但都有齊汽水,啤酒,果汁之類。黑松露芝士大啡菇煙肉牛肉漢堡超推!!滿滿既芝士,加上黑松露既香味,本身已經無得輸。而且大啡菇煎得香嫩多汁,牛肉漢堡亦保留到一定既肉汁係入面,肉質唔會好鞋,煙肉亦煎得香口。超滿足既一款漢堡!特量芝士牛肉漢堡岩先既係滿滿既芝士,呢個係滿瀉既芝士!睇圖就知有幾澎湃~而且芝士味香濃,仲係半溶既狀態,加埋帶肉汁既牛肉超好食!旋風薯條姐係我地成日見既扭扭薯條。雖然略為咸左少少,但係都新鮮好食。而且量多,cp值比某連鎖店高啦!蜜桃冰茶點個下我有少少擔心會唔會好甜,但飲品出到黎既味道十分好,唔會太甜,仲可以解膩。要特別提一提,佢地漢堡既size係同價錢成正比的。雖然價錢小貴,但size都係好巨大,所以細食人士要注意下,建議同朋友share一個包,再加配小食可能會更好~

黑松露芝士大啡菇煙肉牛肉漢堡

特量芝士牛肉漢堡