2020-01-12 298 浏览
又多分店 又多人食 又多選擇既車仔麵 望住個menu真係咩都想點來食店家唔知係咪驚d客有選擇困難症 仲有d配好哂既set俾大家揀花多眼亂之下 叫左5個餸 結果食到我勁飽⋯個酸辣湯底 本人係真心失望既 因為佢只係麻辣加醋⋯但食落都還可以 因為隻麻辣係好食ge 下次就咁叫麻辣算 溏心蛋堅正 必食車仔餸 超溏心 醬油漬得又香甜 超好食😋腐皮 普通野 魚片頭大大舊 又有魚味 又爽 超正 手打墨魚餅 真係食到一粒粒墨魚 超有咬口 又好食 相比之下 鮮蝦卷 略為失色 麵底既粗麵 份量都有dd少 唔叫返3、4個餸 會唔夠飽 難怪有「1麵3餸起」既規定 但麵質軟硬過中 又唔會煮到成餅野咁 唔錯但我下次都係叫返4個餸算 5個餸又魚片頭又餅又卷真係超級飽肚 下次要食魚肉春卷 花膠 雞翼尖!!!

花多眼亂之下 叫左5個餸 結果食到我勁飽⋯

溏心蛋堅正 必食車仔餸 超溏心 醬油漬得又香甜 超好食😋