2016-06-28 4039 浏览
我同男友都係勁愛食放題之人,咁岩放假出開黎旺角睇戲緊係要食番個放題先開心啦,左簡加簡之下,朋友介紹左哩間位於旺角彌敦道655號5樓叫吉壽既放題,所以我就提早一日Book定位啦,佢介紹得都應該好味既!好彩book左位,我地6:30到都已經好多人係門口啦!去到門口都會有價錢水牌Show出黎同有分放題時段架!嘩!仲有折扣優惠tim丫...緊係先點/甜蝦同埋帶子先啦,三文魚一睇就知好新鮮,肉質緊實,入口就知道真係好新鮮,仲好肥美,唔會有腥味,好好味,而甜蝦都好大隻,好鮮甜丫,帶子同樣好新鮮好鮮甜美味!可以免費升級,叫左黃金焗美國帶子,好大隻丫,一黎到仲好香,忍唔住即係食,好爽口鮮甜又好惹味!哩個spicy雞粒,真係好味到飛起,佢好似台灣既三杯雞一樣味道好濃郁,仲有少少spicy,雞肉都好新鮮,唔會有雪藏味,肉質好好口感架!竟然有馬卡龍丫.我忍唔住想食左佢先啦,仲有好多唔同口味,整得好好味,又唔會過份甜,甜味剛剛好!壽司都好多選擇,哩兩樣分別係蟹柳棒同燒鰻魚,芝士蟹柳棒好爽口好味,而燒鰻魚都好正丫,好甘香!羊架好大塊丫,帶出不平凡的香濃美味,肉質粉嫩細滑很有肉味!雞翼都咁大隻,炸得好香脆,雞肉味
去到門口都會有價錢水牌Show出黎同有分放題時段架!
嘩!仲有折扣優惠tim丫...
緊係先點
羊架好大塊丫,帶出不平凡的香濃美味,肉質粉嫩細滑很有肉味!
雞翼都咁大隻,炸得好香脆,雞肉味好新鮮,雞肉好嫩滑!
飲品都好多選擇架!

熟食,炸物都好好味,好值得一試既放題
题外话/补充资料: 服務態度超好,環境舒服,夠乾淨