2022-08-15 52 浏览
就咁睇店名頭5個字,實在估唔到係食咩😂米線就成日食(自問係米線控),石鍋米線就少見啲。石鍋米線分別可選3款、6款同9款餸(叫6款餸以上就可以選擇自己親自烹煮)餸方面都有幾多選擇!例如花膠/小龍蝦/牛肋條/帶子⋯都幾有誠意。湯底方面都有7款選擇咁多,正當我地苦惱緊咩湯底既時候,職員好主動咁話拎啲唔常見既湯底比我地試,呢個服務好加分呀![豬軟骨/魚浮泡/蟲草花 酸菜魚湯米線]酸菜魚湯好夠味🫶🏻豬軟骨好大舊好夠淋,魚浮泡係類似魚腐咁,裡面有魚肉。[嫩滑雞肉/翡翠苗/蛋餃 蟹皇湯米線]蟹皇湯真係有蟹肉味架,唔係流料,都幾鮮甜🤤好少可有得揀翡翠苗,雞肉堅滑。蛋餃係蛋皮入面包住大大粒肉丸,正🤤[臘腸排骨荷葉飯]爆多排骨😂好滑,好香荷葉味!其實唔使加豉油已經好香好好味!份量仲要好多!下次要試埋啲海鮮飯~呢度仲有烤魚同串燒⋯好多選擇,又抵食!仲有好多野想試,一定再黎試。

[豬軟骨/魚浮泡/蟲草花 酸菜魚湯米線]

[嫩滑雞肉/翡翠苗/蛋餃 蟹皇湯米線]