2021-08-27 53 浏览
對比起其他韓燒餐廳, 呢度沒有嗰種好大煙嘅感覺, 原來佢哋係用光波爐, 首先慳地方,其次爐面會轉動又斜向中間,可以用盡所有爐面地方,油又會溜走, 冇咁易黐底又冇咁大煙, 欣賞欣賞平日晚上時間入座,成人一位$298,食物款式超級多選擇,沙律、韓式前菜、刺身、壽司、各種肉類、海鮮、蔬菜、主食等等應有盡有每枱首先會送上刺身拼盤、海鮮燒烤拼盤、醬油蝦和韓牛壽司,海鮮質素唔錯,刺身一般般,韓牛壽司幾好食法式羊架一人一件,超軟熟好味 , 讚牛肉豬肉除了牛大腸和豬頸肉之外,其他全部試題,一個字總括:好! d肉本身質素好, 其中安格斯一口牛粒個人最喜歡至於啲雞,雞軟骨正常,雞腎就太硬又冇味清酒煮蜆:總共叫咗三round,未燒之前聞唔到清酒味, 燒好之後, 蜆肉本身有很重的清酒味,應該之前浸過,頭兩round蜆肉好肥美,又多蒜蓉,超惹味,不過最尾一round,蜆肉品種唔同咗,細粒又瘦小甜薯超級香糯, 連埋啲芝士食,真係好正翠玉瓜、洋蔥都新鮮南瓜天婦羅都唔錯 服務員都好勤快

平日晚上時間入座,成人一位$298,食物款式超級多選擇,沙律、韓式前菜、刺身壽司、各種肉類、海鮮、蔬菜、主食等等應有盡有

法式羊架一人一件,超軟熟好味 , 讚

羊扒

至於啲雞,雞軟骨正常,雞腎就太硬又冇味

清酒煮蜆

小甜薯超級香糯, 連埋啲芝士食,真係好正
翠玉瓜、洋蔥都新鮮
南瓜天婦羅都唔錯