2023-10-14
🥢旺角無限時日式火鍋放題 $298起任食美國牛肉日本豚肉海鮮套餐🥢成日都好想搵一間可以任食又要無限時,仲要有酒飲可以坐得舒服,同朋友傾到計嘅,終於俾我哋喺旺角搵到間日式放題有齊以上條件,仲可以+$99任飲雪櫃入面嘅酒,啤酒,清酒sake ,日本紅酒,自助調配chu - hi 仲有我哋成日喺日本都會買返香港飲嘅果實酒,真心抵飲🥢+$98 啤酒.清酒放題雪櫃入面嘅酒通通都可以隨便飲,有超多種類果實酒選擇,比較推介嘅係易入口啱晒女仔飲嘅蜜柑酒,沖繩菠蘿酒同埋柚子酒,另外發現到一支幾得意嘅鯛魚燒酒,味道甜甜鹹鹹的竟然係小丸子醬油味咁樣超有趣🥢啤酒提供罐裝Sapporo ,清酒類別都非常多,純米吟釀,純米酒等等有廿幾隻款選擇,仲有經典燒酎ichiko 同其他我不太認識嘅酒,自助bar 到仲有自助調配的chu -hi 提供梳打水機俾你自製不同口味,以上酒類通通都可以開嚟飲,呢個飲之放題開心過日,仲要唔限時啱曬同朋友來試多幾款🥢 嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐 $298套餐包括以下任食:美國肥牛,牛舌,美國小牛排,美國牛板腱,日本豚肉,豬肉腩片,海鮮及蔬菜🥢黑毛和牛拼嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套
🥢+$98 啤酒.清酒放題
🥢 嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐 $298
🥢黑毛和牛拼嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐$598
套餐包括:黑毛和牛牛胸腹,黑毛和牛無頸肩胛(一客各四片)
任食美國肥牛,牛舌,美國小牛排,美國牛板腱,日本豚肉,豬肉腩片,海鮮及蔬菜
🥢最好可以兩個套餐可以一人叫一個,我哋二人叫咗$298 同$598 餐,價格分別在提供一碟黑毛和牛牛胸腹拼黑毛和牛無頸肩,每款四片夠曬矜貴,油花好靚睇輕輕一灼就已經散發住和牛油脂及香氣,雖然唔係任食每人試少少就夠
🥢而其他肉類及菜都係可以自由任食的,就算美國肥牛質素都算唔錯,由其係日本豚肉幾軟滑,個人幾鐘意日式魚板同福袋,自助區有醬油俾你調味,跟返日本咁提供蘿蔔蓉可以帶出清新感
🥢小食就有枝豆,唐揚炸雞,菜肉餃子,忌廉蟹肉薯餅,炸雞軟骨,當佢居酒屋咁食,主要係飲吓各款唔同類型嘅酒,傾吓計咁已經好夠開心
📍 天心 (旺角)
旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓114號舖