2023-12-31 728 浏览
由于姪仔过几日就要考英文,所以临时临急约佢出嚟,本身想去咖啡店,但惊冇位,醒起Apita食堂好多位。咁我哋就当然唔会斋坐啦,于是买咗个Mos Burger餐share,原来姪仔咁大个仔都未食过。为咗令佢留下美好嘅印象,我就买咗热狗套餐,另外要咗炸南瓜饼同埋热斋啡。啲嘢食好新鲜,全部都系热辣辣即整。我好记得睇书睇过Mos Burger品牌历史,𠮶个创办人好重视食物质素,如果佢知道海外分店都做得到嘅话,应该会好安慰!仲有啊,姪仔同我讲,餐盘张纸个地图系同海贼王有关,如果系海贼王支持者嘅话应该会好开心!仲有啊,店员服务态度都系非常之好~连同Apita执枱嘅姐姐都系好有礼貌~

热狗

炸南瓜饼

斋啡

2023-12-30
等候时间
5 分钟 (堂食)
热狗
炸南瓜饼