2025-05-06 0 浏览
Blingbling美食推介✨📍旺角🍻人生有限杯.串燒店✨ 超出色串燒店☺️💠💠💠💠💠💠💠💠 明明早兩日想食完串燒,今晚又想食了🤣今次試下旺角既人生有限杯‼️晚飯時間都人山人海~第一次黎好有驚喜!價錢好抵,有$10-30專區,每款2串起~如果多人share,仲抵食!雖然價錢親民,但質素都好高~而且staff都好有禮貌,不過真係好多人,留意有限時~因爲食左好多野,我唔一一介紹~ 主要介紹呢幾樣☺️💠墨魚滑+紫菜+大蝦必食‼呢個係人生有限杯signature! 好似魚生卷咁,紫菜包住墨魚滑同大蝦,再炸到好香脆😋好特別,口感好豐富🧡💠蒜蓉燒蠔(2隻)必食‼好大隻,好新鮮!!燒得好juicy~呢個價錢好抵食😋💠紫菜鵪鶉蛋卷推薦‼️鍾意食鵪鶉蛋既一定要叫呢個!每一粒鵪鶉蛋都由五花肉包住,口感好正!大滿足~💠港式蜜糖多士夾雪糕必食‼呢個多士真心正,唔係講笑🙈蜜糖多士本身已經甜甜地好好食,仲要夾埋勁厚既vanilla ice cream,又凍又熱既感覺好特別,但食落真係好滿足,好邪惡🤣💠泰式燒墨魚鬚墨魚鬚好彈牙爽口!加埋泰式辣汁,好惹味😍💠鹽燒雞腿肉呢個雞腿肉超級嫩滑!!啖啖肉,好juicy好正😋😋💠蒜蓉欖
Blingbling美食推介✨
📍旺角

🍻人生有限杯.串燒店
✨ 超出色串燒店☺️

💠💠💠💠💠💠💠💠

因爲食左好多野,我唔一一介紹~ 主要介紹呢幾樣☺️

💠墨魚滑+紫菜+大蝦
必食‼

💠蒜蓉燒蠔(2隻)
必食‼
好大隻,好新鮮!!燒得好juicy~呢個價錢好抵食😋

💠紫菜鵪鶉蛋卷
推薦‼️

💠港式蜜糖多士夾雪糕

💠泰式燒墨魚鬚
墨魚鬚好彈牙爽口!加埋泰式辣汁,好惹味😍

💠鹽燒雞腿肉
呢個雞腿肉超級嫩滑!!啖啖肉,好juicy好正😋😋

💠蒜蓉欖角燒蟶子(微辣)
💠流心蛋薯仔沙律
💠鹽燒西班牙五花腩
💠香燒翠玉瓜
💠椒鹽雞軟骨
💠免治雞肉棒(配日本蛋)
💠鹽燒牛舌芯
💠味淋魚乾
💠菠蘿可爾必思
💠Sapporo生啤買一送一

總括而言,價錢好抵食,質素高!下次會再黎🧡

餐廳環境:💎💎💎💎💎/5
服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5