2022-05-13
上網見到呢個任食優惠,任食烤魚、雞煲、羊腩煲、豬手煲,一次過滿足曬咁多個願望😂只係$278一個人,如果加$20仲可以任飲台式飲品同啤酒😳咁抵,唔試都對唔住自己。去到餐廳唔算大,不過乾淨企理,仲有好多卡位,坐得都幾舒服!一開始就幫我地order左烤魚先,麻麻辣辣食到好過癮。不過份量真係幾大條,仲要留肚食其他野😂😂之後就係雞煲羊腩煲同豬手煲,黎到又嚇親,因為又係好大煲,完全唔同我地客氣!店員都好好人,叫我地慢慢食,唔洗急🙈唔會趕我地走。雞煲好入味,羊腩煲點埋佢個台式腐乳醬真係超正👍另外仲有肥牛呀菜呀等火鍋配料任叫,不過我真係食唔落啦🥹除左個煲,仲order左滷肉飯、麵線、鹽酥雞等等台式小食試下,味道都好好👍特別係196台式芋圓,好食到我勁飽都食曬一碗..😝加$20任飲既台式飲品都好抵好好飲,冇hea我地。總結真係好抵食,味道又唔錯,可以encore😄