2022-07-05 183 浏览
食放題一般都係多品種,價錢抵,就已經好受歡迎😍但我從未食過好似今次食得咁豪😝 大拖羅,海膽,鮑魚,花膠都可以任食嘅放題,我真係第一次試咋🥰 任飲任食就係必然架啦,呢度有清酒,梅酒,啤酒,apple cida都係任👍 價錢有平有貴,二百幾蚊就可以任飲任食,識食嘅我就緊係食$588嘅‘極緻拖羅×海膽×鵝肝×龍蝦’套餐啦😋😋😋 搶先叫客大拖羅配松葉蟹腳,一般要大酒店自助餐先食到,“滿屋”居然有齊👍 大拖羅佈滿精緻的魚油花紋, 口感入口即溶油香四溢而又鮮甜無比, 完全不膩!  松葉蟹腳啖啖肉,滋味😋 加拿大海膽橙黃色,甘腴鮮甜,入口即溶,味道甘甜鮮美😍 香煎鵝肝鵝肝表面脆皮,內裏軟滑,甘香肥美,好食🥰 三文魚,油甘魚,北寄貝,大赤蝦,希靈魚,原粒帶子。。。刺身又多款又新鮮👍 大赤蝦好大隻,長過隻手😝蝦頭仲有好豐富黏口嘅蝦膏😋😋😋 白松露大拖羅壽司,明太子大拖羅壽司,入口即溶嘅拖羅,真係好食到停吾到口,厚厚嘅拖羅,配細細粒嘅飯,比起淨係食刺身,又有另一番風味🤩熟食有麻辣小龍蝦汁煮鮑魚蒲燒鰻魚,鮑汁燴花膠,黃金燒扇貝,薄燒牛肉,串燒牛舌,連瑤柱蟹肉翅都有。。。 啲花膠大大塊,又綿又滑,炆得好入味,

松葉蟹腳啖啖肉,滋味😋

加拿大海膽
橙黃色,甘腴鮮甜,入口即溶,味道甘甜鮮美😍

香煎鵝肝
鵝肝表面脆皮,內裏軟滑,甘香肥美,好食🥰

三文魚,油甘魚,北寄貝,大赤蝦,希靈魚,原粒帶子。。。
刺身又多款又新鮮👍

大赤蝦好大隻,長過隻手😝
蝦頭仲有好豐富黏口嘅蝦膏😋😋😋

熟食有麻辣小龍蝦

汁煮鮑魚

啲花膠大大塊,又綿又滑,炆得好入味,口感一流😋😋😋

真係食到停吾到口,好彩我揀極緻套餐可以食150分鐘,真係可以食個夠本😅🤪

甜品少不免緊係要炸榴槤同名牌雪糕啦~

2022-06-28