2020-11-28 107 浏览
住在沙田的同事說,有間叫漁品酸菜魚火鍋放題,非常抵食又好味!今日就同老公去試吓!首先來肥仔四小吃,麻香黑雞腳、話梅鴛鴦苦瓜、避風塘魚柳、 本人就喜歡黑松露蝦多士比較多啲,口感香脆可口,呢四款係無限添加。航空六刺身,呢個係一次性的。刺身好新鮮,生蠔同海膽鮮味十足,吞拿魚、帆立貝、赤蝦和北寄貝鮮甜爽口。酸菜魚、水煮魚和火焰醬爆鑊仔雞三選一,即叫即煮,無限追加,我們選擇了酸菜魚,一大盆份人量十足,魚肉嫩滑,湯底酸中帶微辣,十分惹味!之後火鍋湯底二選一,我哋揀咗胡椒豬肚湯,真材實料,湯底明椒味香濃。深海郵輪,是一次性的海鮮拼盤,有鮑魚、海蝦、大扇貝、北奇貝和蜆,海鮮新鮮味道鮮甜,鮑魚上枱還會郁動呢!靚牛靚豬任食,肉質鮮嫩,脂肪分布均勻,任食火鍋配料還有炸物、丸餃、主食、蔬菜等,啤酒和汽水任飲,還有每晚7:30起任飲索拉亞伯餐酒、意大利白桃味汽酒及韓國好日子燒酒。
靚牛靚豬任食,肉質鮮嫩,脂肪分布均勻,
任食火鍋配料還有炸物、丸餃、主食、蔬菜等,
2020-11-16