2017-08-25 669 浏览
嘩 真係非常少係荃灣出沒,揸住架車嘅我地搏命諗究竟邊到有免費泊車得嚟又有餐廳選擇可以醫飽我地呢?幾經辛苦俾我搵到悅來坊應該滿足到我地嘅需要。好彩,唔係排咗好耐就有得入停車場。泊好架車,一入商場就見到呢間日式餐廳咁多人排隊嘅!但唔熟架步嘅我地都係選擇兜個圈睇下有冇更好選擇,不過兜兜下都係返嚟呢間看似好受歡迎嘅餐廳。排咗一陣就可以入座,一坐低店員就會問你食過佢地呢到未,我地擰擰頭後佢地就解釋呢到湯同飯都可以任添,揀好餐點就可以出去order有得食我最愛嘅茶碗蒸啊,開心其實佢唔係話好特別,但就勝在價錢親民,呢個價錢係出面想食過set睇怕都幾難搵到。佢質素唔差架,而且份量都唔少,而最意想不到嘅佢個味噌湯出奇地好飲! 食完之後,我地都異口同聲話如果佢開係我地樓下,應該日日食

有得食我最愛嘅茶碗蒸啊,開心

食完之後,我地都異口同聲話如果佢開係我地樓下,應該日日食
2017-08-12