銅鑼灣依間燒肉店,可以話係我去過最靚,最有特色嘅餐廳之一,成間餐廳嘅佈置主題係露營風,由餐枱,餐凳,食物嘅用具,全部都係露營嘅用品,睇得出老闆花咗唔少心思設計同佈置,真係要多啲留港消費,支持本地嘅餐廳宜家餐廳仲做緊萬聖節嘅主題,餐廳有室外嘅座位,有南瓜吹氣公仔,遷秋,月亮🌙,兔仔,好啱女士們過嚟打卡,呢排涼涼哋都可以喺室外嘅座位,食吓串燒飲吓啤酒🍻✨三文魚茶潰飯$58用個露營杯裝住,超有感覺,三文魚都好多,而且好嫰滑,茶漬飯有淡淡的茶香✨宮崎和牛頂級肉眼$198賣相非常吸引,和牛雪花分佈平均,油脂感豐富,職員會幫手燒,保證食到最焦香嘅和牛,呢塊和牛仲會跟一隻雞蛋,連埋蛋黃汁食,更加juicy✨宮崎和牛赤身4點$348四個部位分別係牛小排,赤身肉,和尚頭,龜之子,全部都係比較少食到嘅部位,每一款都各有風味,和尚頭油脂最突出,龜之子牛肉味最濃,油脂平均✨牛舌厚切$108非常出色,牛舌非常厚切,出邊比較少燒肉店有,爽口彈牙,一啲根都無✨無糖可口可樂$25✨白桃乳酸梳打$48飲品都非常多選擇,有酒精同非酒精類嘅飲品價錢都好親民

✨三文魚茶潰飯$58
用個露營杯裝住,超有感覺,三文魚都好多,
而且好嫰滑,茶漬飯有淡淡的茶香

✨宮崎和牛頂級肉眼$198

✨宮崎和牛赤身4點$348

✨牛舌厚切$108

✨無糖可口可樂$25
✨白桃乳酸梳打$48
飲品都非常多選擇,有酒精同非酒精類嘅飲品價錢都好親民