Take Away Set Dinner✨ Menu for 2 & 4❤️ 超值之選💫..對於一個外食族如我👻,平日一日三餐都係出面食。不過鑒於呢段時期疫情嚴峻,都會多左乖乖留在家中,除左多左自煮樂👩🏻‍🍳,但有時都會心思思 想食下街外野架嘛,唔係人生會有點枯燥 (其實我認係我為食👉🏻👈🏻) 哈哈哈。-比我發現左呢間西餐廳做緊超值外賣套餐啊‼️ 之前堂食過佢地都覺得唔錯,選擇又多,仲有semi buffet🍽。而家take away都見出左6個唔同既set餐:由2人到4人餐,價錢親民都係$168起。已經有齊:餐湯、主食、粉麵飯、連烤肉拼盤都有啊。-就算唔可以係外面食肆聚餐。。我都可以在家開心野餐‼️哈哈哈 係家舒舒服服野餐 都係一個唔錯既選擇💕。(我認我係鬼主意多多👻)呢個南瓜湯🎃 真係好好飲。有蓉又味濃💛。..疫情下。。都要來自娛一下吧。有時候。。快樂是需要自製的❣️..

呢個南瓜湯🎃 真係好好飲。有蓉又味濃💛。

疫情下。。都要來自娛一下吧。
有時候。。快樂是需要自製的❣️