2025-02-23
聽講元朗有間榻榻米風格的放題餐廳,上星期放工即刻去試下🤩!2小時任食任飲,簡直爽到爆😛!最平收費仲低至$168,不過唔同時段同級別價錢都會唔一樣餐廳提供多達128款美食,刺身、壽司、海鮮、串燒、泰式菜品、天婦羅、甜品等全都有,種類款式勁多😛!我地仲升級享受即開時令生蠔、深海池魚刺身、冰火鵝肝多士、蟹味嚕甲羅燒等🤩,可以隨便飲麒麟一番榨啤酒、威士忌梳打、清酒、梅酒🍺特別推介一下佢地嘅新鮮刺身,帶子、油甘魚、三文魚、八爪魚樣樣都有,升級後還能無限享用的生蠔,肉質超飽滿🦪😍熟食方面壽喜燒牛肉鍋、扇貝黃金燒、香蒜牛柳粒都好出色👍🏻甜品基本上無伏,口味仲好多樣,應該係我食過最多種類嘅放題🍰而且飲品超豐富,除左汽水同茶,仲有荔枝青蘋果氣泡、巨峰提子乳酸氣泡、青柑橘桂花蜜、玫瑰洛神花茶等特色飲品🥳✨