2010-02-05 11 浏览
好耐之前(都有十幾年喇)食過黃金海岸嘅自助餐,覺得好多野食同幾好味,呢次同女朋友慶祝生日再食,一d都無失望長蟹腳極鮮甜,我同女友都食咗好多燒羊架配上薄荷汁好好食,不過我地唔想食太多肉,所以只係一人要咗一件燒乳豬d皮真係好脆,不過就都幾肥,我地將d肥肉切走,入口又香又脆魚生好新鮮,好正燒大鱔一d都唔腥,肉質仲好彈牙,只係d汁咸咗少少雙皮奶每人只限一個,入座時會有纖仔你出去BBQ區攞,初頭唔明雙皮奶點解只可以一人一個,原來雙皮奶上面,佢地會效一湯匙燕窩上去,雙皮奶又滑又夠奶味,甜度又剛剛好,正!煲仔翅,呢個都係一人一份,不過呢個反而無咩驚喜,味道仲好淡!!!甜品唔太甜,味道不過不失,不過種類好多,睇見都好開心其實仲有好多好多野食,不過太多喇,一來寫唔晒,二來我同女朋友真係有成一半嘅野無食過(多野到呢.......)仲有,呢道嘅服務員同BBQ區嘅廚師好熱情同好好態度,值得一讚兩個人$500真係抵食
好耐之前(都有十幾年喇

長蟹腳極鮮甜,我同女友都食咗好多

魚生好新鮮,好正

燒大鱔一d都唔腥,肉質仲好彈牙,只係d汁咸咗少少

甜品唔太甜,味道不過不失,不過種類好多,睇見都好開心

兩個人$500真係抵食
2010-02-03