2020-05-17 456 浏览
見咁多人排 上過去幾次都full咗 終於揾左個weekend去試無一個fixed menu 每晚會print一張單比你睇當日菜色 咁都無乜嘢見佢啲餸嘅分量都幾細 嚟咗一round之後差唔多叫哂全部有既餸先飽 點知越食越伏🤯啲餸又唔係話好貴 但係份量極少質素極差🤬🤬🤬首先最簡單既白飯 明明係飯煲拎岀嚟 仲要攞去叮熱返 硬得嚟都仲係凍凍地一碟豆腐$70 真係夠膽死比四舊好細既豆腐仔我地蝦仁炒蛋$70 上到嚟碎哂過熟蜆肉牛腩嗰啲又少又細舊 味道又麻麻都算漢堡排 可樂餅 $25@ 細過一隻手掌 又凍又乾又硬 唔煎揾去叮都唔係咁做啦 真係sell一口排咩👹未食過一間餐廳係會難食到嬲 日常料理 一個無煮開野食既人 自己係屋企整都保證可以好食一百倍 大家有錢既話真係唔好咁哂 可以用係更好既地方☠️
啲餸又唔係話好貴 但係份量極少質素極差🤬🤬🤬
一碟豆腐$70 真係夠膽死比四舊好細既豆腐仔我地