2022-03-25 415 浏览
🧋对于「珍珠奶茶控」呢讲❤珍珠奶茶真系不论晴天☀️阴天🌥️雨天☔️都系我哋心中最好完美嘅饮品🧋😍况且香港依家卖珍珠奶茶嘅铺头选择真系🈶️好多🧋🧋身边嘅朋友几乎都🈶️饮过珍珠奶茶噜❤️我念每个人心中都一定🈶️自己喜欢嘅珍珠奶茶口味吧🧋❤️😋最近我哋就见到🈶️间新开而又已经🈶️好多分店嘅珍珠奶茶🧋茶星人😍见到咁多年青人帮衬佢🧋我梗系都要去衬一衬热闹啦😍😍🧋黑糖波霸厚芝奶 $33 ♨️.🧋呢杯黑糖波霸厚芝奶够晒香口👍虽然鲜奶嘅口感唔系话好浓厚😍但佢又够香芝士味超正❤惊喜位系佢哋嘅珍珠煮得啱啱好🔥仲好弹牙呢❤抵讃呀👍而且黑糖味道同甜度都做🉐️唔错😍基本上唔洗怕好甜🥰怕甜嘅都唔需要特别order少甜喇🍬$33呢杯真系好抵饮喔😍👍🧋手工芋泥乌龙鲜奶 $33 ♨️..鲜奶味道浓郁❤口威又香又滑😍呢杯超多芋泥👍喜欢芋头嘅朋友仔一定大满足❤佢哋嘅芋泥系自家制🉐️每日买晒就无架喇👍怪之得芋泥味道咁真实啦❤️🚩茶星人 ..📍荃湾享和街61-63号德仁楼第11期地下C号舖

🧋黑糖波霸厚芝奶 $33 ♨️

🧋手工芋泥乌龙鲜奶 $33 ♨️