2021-04-27 429 浏览
[為左食可以去到幾盡]《Loop Kulture》呢間bookmark左好耐既cafe😍😍 朋友拉隊喺佢開門既時候(即係10點)去食,因為驚要排隊影唔到靚相😆🙈所以就去左食早餐💓🥥Rainbow Yogurt Bowl ($78)潮流興養生同輕食,所以漂亮又健康的yogurt bowl 就成為近期大熱🥙 我也是被吸引之一🙈碗裡鋪上滿滿的色彩繽紛的食材😍由3種生果(🫐🍓🍌)、nuts、yogurt、椰子片等組合而成💓生果好新鮮,特別係藍莓,又甜又大粒😍 nuts 超香口,好味😋🍨Caramelized Banana Pain Pedu ($98)又是驚艶的一道甜品💓💓賣相簡直美輪美奐😍 味道亦一絕🤤😋主角法式toast 配上無花果、焦糖香蕉同Earl grey gelato法式toast 好有蛋香味,但略嫌硬左少少,點gelato食剛好~ Earl grey gelato 的茶味中和各種的甜,係心思之選😍 特別一提焦糖香蕉好食到爆⋯ 唔知係條蕉種類定點,好香同有甜味😋此店除左推崇有機食物同eco♻️,仲係pet-friendly 店🐶,食物高質,很滿意呢💕
[為左食可以去到幾盡]

《Loop Kulture》

🥥Rainbow Yogurt Bowl ($78)

又是驚艶的一道甜品💓💓
賣相簡直美輪美奐😍