2018-12-15 429 浏览
本來滿心歡喜,去排隊食呢間西多士,最後變咗一肚氣。去到見到排隊唔緊要,好嘅食物係需要等待,排左20分鐘終於入到去坐低,諗住終於有得食,點知完全冇人理我地🤷🏻‍♀️ 好啦當佢忙,都冇問題,於是我地不停搵人落單,兩個啊姐叫左十分鐘都唔肯落😡最終好似求佢咁,先勉為其難喺隔離枱問我地食乜!我真係當佢最強大腦記得都算喇,點知轉過頭又唔記得晒問我地,其實佢根本就冇落過單🤷🏻‍♀️同枱兩個女仔仲慘,陰聲細氣,都唔知啊姐有冇察覺佢地存在過。最後等咗大概半個鐘,我哋杯茶終於到咗,再過多三個字個面都到埋,然後個阿姐就過嚟收錢。吓,但係我哋仲有兩個西多士未到喎lol 我就開始大聲同佢講仲有兩個西多士,連埋面兩個女仔仲有三個。個阿姐發爛渣,話廚房個師傅做得慢,要鬧唔好鬧我,根本喺度扯貓尾。講真,間鋪其實10張枱都冇,而廚房根本冇野出,真心唔明兩個阿姐忙乜嘢。最後5分鐘,個西多士終於嚟到,完全冇特色可言,非常失望。麵包係一pat粉咁,賣相又好差,食完嬲到即刻起身走人。未試過食茶餐廳要等個半鐘先可以食到野!第一,強烈建議平日被上司欺壓嘅打工仔,唔好去呢間食店受氣。第二,出邊是但一間茶餐廳嘅西多士都好過佢!

第一,強烈建議平日被上司欺壓嘅打工仔,唔好去呢間食店受氣。
第二,出邊是但一間茶餐廳嘅西多士都好過佢!
2018-12-15