2020-06-11 2256 浏览
因近OFFICE, 所以成日都在这里搅饭局食,  佢地的所有食物都好味,  而且装修很典雅,  某些信用卡有discount, 我已经食了无数咁多次,  本来唔打算写食评,  不过今次真系想讲下感受。 我感到是他们的服务奇差, 酒店服务基本礼貌都无......首先, 我们是四人, 一早book 了位,  但给了张六七人台比我们, 我说要四人台, 因为我们四人太远距离, 唔方便倾计, 服务员话细台唔方便我们放食物,  多余借口, 唔想安排便算。 另一服务员问我们要什么茶,  朋友唔知点坐位时, 因为想主角坐中间, 方便倾计, (如果一早是四人台, 我们便无依个问题, ), 迟了回答服务员, 我感到佢面黑。跟著送上茶及前菜(nuts) ,  我即请佢退回前菜(nuts), 我又见佢对眼"苗" 我,  虽然退回前菜(nuts)是"少家" 要求, 给人感到我想节省支出, 但我们大家都唔like 碟前菜(nuts), 无必要接受啰。 酒店的服务员实在亦不应黑面"苗" 顾客啦。今次的相片是上年的相片了, 今次影得唔靓, 算啦。
我感到是他们的服务奇差, 酒店服务基本礼貌都无......
今次的相片是上年的相片了, 今次影得唔靓, 算啦。
2020-06-02
等候时间
5 分钟 (堂食)