2019-02-18 115 浏览
今日老細唔喺度,專登同同事等待下午茶3點3先出去食飯,咁就行咗去登龍街睇吓有咩食啦咁啱見到呢間西餐貼左個牌出來話有自選下午茶,$58一個人,咁就入去試吓囉,反正都未食過。我哋叫咗一個卡邦尼意粉同一個自選pizza share食,見到個Pizza細細個,諗住未必夠食,點知又OK喎卡邦尼意粉就冇影到相啦,但係個汁超級濃郁!!!正到要比三個感嘆號!因為好creamy的關係,所以佢個份量反而岩岩好,太多既話就會太濟食唔哂咁個Pizza就自選三個餸,當然要尺寸係比出邊既細啦,下午茶你都唔好預佢係好大個啦,但食哂都夠飽個餐仲包一杯咖啡呢個價錢下午茶來講就唔平㗎啦,但食物質素來講真係超級好味!👍

個餐仲包一杯咖啡

2019-02-13